Hair Loss Stop

Friss topikok

  • ArNold: Tudom, hogy nem a témához tartozik,de kb 8 hónapra elegendő propécia eladó nálam, 1 mg!finansterid... (2013.02.23. 13:31) 9 hónappal a műtét után
  • RM27: Hello.Engem érdekelne hogy mibe kerül egy ilyen beavatkozás? Valamint hogy lehet még ezt sűríteni? (2011.05.28. 17:07) 1 hónappal a műtét után
  • kovad007: Szia Gabi! Tudnál felrakni képeket hogy hogy állsz? (2011.04.27. 23:36) A műtét

Linkblog

HTML

Hajbeültetésem története

2010.07.21. 14:41 | mitigabi | Szólj hozzá!

Üdv. Mindenkinek!

A szándékom ezzel a bloggal bemutatni az érdeklődöknek a hajbeültetéssel kapcsolatos tapasztalataimat, élményeimet. A célom az hogy akik éredklődnek eziránt a dolog után de nincsenek valós információi a hajbeültetéssel kapcsolatban, itt tapasztalatot szerezzenek. Igyekszem minden fontos dolgot, eseményt bemutatni ami ezzel az egész procedurával járt, legyenek azok negativ vagy poztitiv élmények (bár remélem csak pozítiv élményeim lesznek).

A bloggot rendszeresen frissteni fogom, minden fontos információt a műtétről és az utána következő idöszakról megfogok osztani veletek. A story alakulását igyekszem majd képekkel is színesíteni.

Egyelőre ennyit, folyt köv!

A bejegyzés trackback címe:

https://hairlossstop.blog.hu/api/trackback/id/tr32166251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása